products

Antilekkagegeotextile Project 2.0mm HDPE de Vijvervoering van Geomembrane voor Rioleringstank

Basisinformatie
Plaats van herkomst: HEFEI, CHINA
Merknaam: FUYUN
Certificering: ISO, GB,CE
Modelnummer: FYP007
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: USD 8000-17800 SET
Verpakking Details: ingepakt in geweven zak, of pas aan
Levertijd: 15 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen: 1 reeks per 15 Dagen
Gedetailleerde informatie
Materiaal: HDPE geomembrane stof, geotextile, samengesteld membraan Productnaam: 2.0mm HDPE Geotextile van Geomembrane de Samengestelde Antioplossing van het Lekkageproject voor Rio
Functie: de lekkagecontrole, isoleert Toepassing: Rioleringstank
Dikte: 2.0mm projecttijd: 2020
Hoog licht:

Antilekkagegeotextile Project

,

Geotextile van de rioleringstank Project

,

HDPE het project van de de Vijvervoering van Geomembrane


Productomschrijving

2.0mm HDPE Geotextile van Geomembrane de Samengestelde Antioplossing van het Lekkageproject voor Rioleringstank
 
 
Snel Detail:
 
projectmateriaal: HDPE geomembrane stof, geotextile, samengesteld membraan
toepassing: rioleringstank, afvalwatervijver
functie: lekkagecontrole, siolate
projecttijd: 15 dagen
 
 
Productomschrijving:

 

De riolering zonder enige behandeling zal een ernstig gevolg op de gezondheid van mensen hebben. De bacteriën in riolering kunnen tot infectieziekten leiden. De schadelijke stoffen in riolering kunnen het lichaam van mensen door diverse manieren ingaan. De ononderbroken accumulatie zal leiden tot chronische vergiftiging, ademhalingsziekten en andere openbare gevaren.

 

De behandeling van afvalwater moet niet alleen het milieu beschermen, maar ook de gezondheid van ingezetenen beschermen. De correcte bouw van behandelings van afvalwatertank kan lekkage en lekkage effectief verhinderen, en aan de vereisten van de milieubescherming en gezondheid van mensen voldoen.

 

 
Belangrijke punten van Bouw:
 

1. De meeste chemische rioleringspools zijn van betonconstructie, en hun oppervlakte is vrij vlak, zodat is het noodzakelijk om aandacht aan het schoonmaken van puin, stenen en ander puin in de pool te besteden.

 

2. De interne en externe hoeken op de basisoppervlakte vlot moeten zouden zijn, en de wortel van de kolom zou cirkel moeten zijn.

 

3. Na de supervisor, de eigenaar en het teken van de bouwpartij kan de goedkeuring, geomembrane voor bouw worden gelegd.

 

4. Over het algemeen, zou de temperatuur boven 5 graden moeten zijn en de windkracht zou onder 4 graden moeten zijn. Geomembrane zou moeten bij lage temperatuur worden aangehaald en bij op hoge temperatuur worden ontspannen

 

5. Het is niet geschikt voor bouw wanneer de temperatuur te laag is, of de windkracht is boven rang 4, of in regenachtig en sneeuwweer

 

6. In winderig weer, wanneer de wind de bouw van geomembrane beïnvloedt, zal HDPE geomembrane om worden gelast stevig gedrukt worden met stenen of zandzakken

 

7. Wanneer het leggen van HDPE geomembrane, zou de lassennaad moeten worden geminimaliseerd, en de grondstoffen zouden zoveel mogelijk op het gebouw moeten worden bespaard van het verzekeren van de kwaliteit.

 

 
Geotechnische Vereisten

 

1.HDPE geomembrane heeft goede anti-lekkageprestaties, die de tekorten van hoge kosten en gemakkelijke lekkage van gewapend beton kunnen goedmaken. Geomembrane kan ook met de betonconstructie worden gebruikt om beter anti-lekkageeffect (bijvoorbeeld, vereist de plaats waar het materiaal geïnstalleerd is gietend beton) te bereiken.

 

2.The HDPE geomembrane heeft de voordelen van lage kosten, goede ondoordringbare prestaties, goede chemische stabiliteit, antiultraviolet, anti-veroudert, antiknaagdierdier en bacteriënbinnendringen, en omringt tegelijkertijd het risico van lekkage. Daarom is HDPE geomembrane geschikt voor diverse types van geomembranes.

 

 

 

Technische Parameter:

 

projectnaam 2.0mm HDPE Geotextile van Geomembrane de Samengestelde Antioplossing van het Lekkageproject voor Rioleringstank
merk FUYUN
materiaal HDPE anti-lekkage geomembrane stof, samengestelde geomembrane, geotextile
projecttijd 2020
grootte 50*6m
kleur zwart
dikte 2.0mm

 
 
Toepassing:
 
Antilekkagegeotextile Project 2.0mm HDPE de Vijvervoering van Geomembrane voor Rioleringstank 0Antilekkagegeotextile Project 2.0mm HDPE de Vijvervoering van Geomembrane voor Rioleringstank 1Antilekkagegeotextile Project 2.0mm HDPE de Vijvervoering van Geomembrane voor Rioleringstank 2
 


Pakket & Levering:
 
alle producten zullen in geweven zakken met waterdichte film, in standaardkarton worden ingepakt. wij waarborgen productgoo wanneer de klanten het ontvangen. Het zal op tijd als klantenvereiste worden geleverd.
 
Antilekkagegeotextile Project 2.0mm HDPE de Vijvervoering van Geomembrane voor Rioleringstank 3
 
 
De fabriek toont:
 
Antilekkagegeotextile Project 2.0mm HDPE de Vijvervoering van Geomembrane voor Rioleringstank 4
 
Antilekkagegeotextile Project 2.0mm HDPE de Vijvervoering van Geomembrane voor Rioleringstank 5
 
 
Waarom kies de V.S.?
 
Antilekkagegeotextile Project 2.0mm HDPE de Vijvervoering van Geomembrane voor Rioleringstank 6
 
FAQ:
 
Antilekkagegeotextile Project 2.0mm HDPE de Vijvervoering van Geomembrane voor Rioleringstank 7

Contactgegevens
fuyun

Telefoonnummer : +8618226192162

WhatsApp : +8617756644416