products

1.0mm Ondoordringbaar Geotextile Project met het Membraan van het Polyesterpolypropyleen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: HEFEI, CHINA
Merknaam: FUYUN
Certificering: ISO, GB,CE
Modelnummer: FYP009
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: USD 10000-20000 SET
Verpakking Details: ingepakt in geweven zak, of pas aan
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen: 1 REEKS PER 30 DAGEN
Gedetailleerde informatie
Materiaal: HDPE geomembrane Productnaam: 1.0mm de Ondoordringbare Polyesterhdpe Samengestelde van het de Milieubeschermingsproject van het Me
Functie: antilekkage Toepassing: Watermilieubescherming
Dikte: 1.0MM projecttijd: 2020
Hoog licht:

1.0mm Ondoordringbaar Geotextile Project

,

Polyester ondoordringbaar geotextile membraanproject

,

1.0mm polypropyleengeotextile membraanproject


Productomschrijving

1.0mm de Ondoordringbare Polyesterhdpe Samengestelde van het de Milieubeschermingsproject van het Membraanwater Oplossing van de de Lekkagecontrole

 

 

Snel Detail:

 

projectmateriaal: HDPE geomembrane

toepassing: watermilieubescherming

functie: ondoordringbare anti-lekkage,

projecttijd: 30 dagen

 

 

Productomschrijving:

 

Het project van de watermilieubescherming wordt gebruikt om oppervlaktewater en grondwater te controleren en toe te wijzen om het doel te bereiken om kwaad te elimineren en voordeel te bevorderen. De projecten van de watermilieubescherming moeten dam, dijk, afvoerkanaal, sluis, opname, kanaal, aquaduct, vlot, fishway en andere verschillende types van hydraulische structuren bouwen om zijn doel te bereiken. Over het algemeen, hebben de projecten van de watermilieubescherming grote schaal, grote investering, complexe technologie en snakken bouwperiode.

 

Belangrijke punten van Bouw:

 

1- De types van geomembrane zouden redelijk moeten worden geselecteerd om zijn mechanische eigenschappen, kleur en transparantie te bepalen.

 

2- De gezamenlijke kwaliteit kan volgens het bouwniveau en het belang van het project worden geselecteerd en worden getest.

.

3- Geomembrane met goede transparantie kan worden gebruikt om de dubbele lijn thermische structuur plakkend, het effect van het fusielassen van verbindingen visueel te controleren, en het is geschikter om de waterlekkage onder het membraan waar te nemen.

 

4- De juiste gezamenlijke methode wordt goedgekeurd tussen geomembrane en gordijn van het paneel van de bank anti-lekkage en het lichaam van de dam anti-lekkage, dat direct het succes of de mislukking van het project beïnvloedt.

 

5- De verbindingen en de verbindingen zouden moeten worden gesloten strak om de betrouwbare verbinding tussen geomembrane en bankrots of concreet paneel te verzekeren.

 

6- Het hogere kussen en de beschermende laag van geomembrane zouden zorgvuldig moeten worden ontworpen, en de efficiënte bouwmaatregelen zouden moeten worden getroffen die lekkage te verhinderen door schade wordt veroorzaakt.

 

 

Geotechnische vereisten

 

Samengestelde geomembrane is een nieuw techniekmateriaal, dat uit drie lagen samengesteld is: geotextile, geomembrane en geotextile. Het combineert de voordelen van geotextile en geomembrane. Samengestelde geomembrane wordt gemaakt van gewijzigd polyethyleen en polyvinylchloride. Het heeft de voordelen van lichtgewicht, goede verlenging, het verouderen weerstand, goede anti-lekkageprestaties, eenvoudige bouw en lage kosten. Het is een ideaal anti-lekkagemateriaal en wijd gebruikt in de projecten van de watermilieubescherming.

 

 

Technische Parameter:

 

projectnaam 1.0mm de Ondoordringbare Polyesterhdpe Samengestelde van het de Milieubeschermingsproject van het Membraanwater Oplossing van de de Lekkagecontrole
merk FUYUN
materiaal HDPE anti-lekkage geomembrane stof
projecttijd 2020
grootte 50*6m
kleur zwart
dikte 1.0mm

 

 

Toepassing:

 

1.0mm Ondoordringbaar Geotextile Project met het Membraan van het Polyesterpolypropyleen 0

1.0mm Ondoordringbaar Geotextile Project met het Membraan van het Polyesterpolypropyleen 1

1.0mm Ondoordringbaar Geotextile Project met het Membraan van het Polyesterpolypropyleen 2

1.0mm Ondoordringbaar Geotextile Project met het Membraan van het Polyesterpolypropyleen 3

 

 

Pakket & Levering:

 

alle producten zullen in geweven zakken met waterdichte film, in standaardkarton worden ingepakt. wij waarborgen productgoo wanneer de klanten het ontvangen. Het zal op tijd als klantenvereiste worden geleverd.

1.0mm Ondoordringbaar Geotextile Project met het Membraan van het Polyesterpolypropyleen 4

 

 

De fabriek toont:

 

Is Milieudie sc.i-Technologie Co. van Hefeifuyun, Ltd, in 2019 wordt gevestigd, een onderneming die zich in het oplossen van milieu vochtbestendige lekkage specialiseren, anticorrosief, waterdicht. Wij verstrekken de volledige oplossing van techniek planning, ontwerp en bouw van waterdichte, vochtbestendige, anticorrosieve anti-lekkage. De producten omvat Geo-Membraan, HDPE (Hoogte - dichtheidspolyethyleen) Ondoordringbaar membraan, Geo-textile, Geo-Net die ISO9001, ISO14001, OSHSA18001-kwaliteit en beheerscertificatie hebben overgegaan. Onze producten worden wijd gebruikt in milieubescherming, aquicultuur, weg, spoorweg, tunnel, reservoir, watermilieubescherming, kunstmatig meer, mijnbouw, landbouw, landschap, aardolie en de petrochemische industrieën. Onze producten zijn populair in Zuidoost-Azië, Europa de V.S., Australië, Nieuw Zeeland, Mexico, het Midden-Oosten Afrika en andere regio's in de wereld.

1.0mm Ondoordringbaar Geotextile Project met het Membraan van het Polyesterpolypropyleen 5

 

1.0mm Ondoordringbaar Geotextile Project met het Membraan van het Polyesterpolypropyleen 6

 

 

Waarom kies de V.S.?

 

1.0mm Ondoordringbaar Geotextile Project met het Membraan van het Polyesterpolypropyleen 7

 

FAQ:

 

1.0mm Ondoordringbaar Geotextile Project met het Membraan van het Polyesterpolypropyleen 8

Contactgegevens
fuyun

Telefoonnummer : +8618226192162

WhatsApp : +8617756644416